Wat kun je doen met jou Gender Reveal party?

Tegenwoordig kunnen weinig ouders niet lang wachten tot ze het geslacht weten van hun nieuwe kleine kindje. Toch moet je wachten tot 20 weken zwangerschap, dan pas kun je op de echo zien wat het geslacht is. Het is in deze tijd in om een gender reveal party te houden, maar wat en hoe ga je dit doen. Wij hebben erg leuke ideeën en tips voor een geslaagd gender reveal party.

Je bent al een tijdje zwanger en wil een gender reveal party geven, je hebt zoveel mogelijkheden, maar welke kies je.. Wij hebben op een rijtje gezet wat je kunt doen.

Kartonnen doos.
Ja deze kennen we vast allenmaal, de kartonnen doos. Ze doen hier (roze, blauwe) ballonnen in en doet samen met je partner de doos open. Om wat extra’s er aan toe te voegen kun je op deze doos van tevoren mensen laten raden wat het is (stemmen). Plaats iets op de doos met boy / girl en laat ze met een stift onder de boy / girl een streepje zetten.

Grote ballon.
De grote zwarte ballonen, bijna iedereen kent ze wel. Dit is de meest gekozen product. De ballon is groter dan je eigen hoofd en staat een tekst op wat jij wil (meestal Boy or Girl). In deze ballon zit confetti in de kleur blauw of roze het is maar net wat je krijgt. De ballon prikt je kapot en HALLO gekleurde confetti. 

Veren gebruiken.
Ja inderdaad veren gebruiken. Wat bedoel ik daar mee, simpel weg een kussengevecht. Ben je met een klein groepje thuis kun je iedereen een kussen geven. Alle kussen hebben gewoon normale witte veren op 1 kussen na. Terwijl iedereen naar hartenlust met het kussen om zich heen slaat, ontpopt zich tussen de witte veren jullie antwoord.

Lekker hapje.
De taart. Deze is bij vrijwel iedereen bekent. Als je gender reveal opzoekt dan krijg je bijna altijd de taart te zien. Je kan een taart laten maken hoe jij het wil, de grote de vorm etc. In de taart zit een gekleurde vloeistof, dit is de kleur van het geslacht van jullie kleine kindje die opkomst is.

Kraskaarten.
Kraskaarten zijn vaak leuk, hopen dat je een prijs wint.. maar meestal heb je pech. Met deze kanskaarten komt er te staan of het een jongen / meisje wordt. Hier kunnen de ouders het geslacht al weten (als ze dat willen), maar ze kunnen tegelijk met de familie of vrienden gaan krassen. Net wat je zelf wil!

Partyplopper.
Er is een  feestje! Bij veel feestje (surprise party of andere feestjes) gebruiken mensen vaak confetti kanonnen. De partyplopper is ook een confetti kanon, maar hier zit maar 1 kleur in. Dit is super leuk om zelf als stel het te laten ploppen, maar ook leuk om je gasten dit te laten doen!

Het is warm, dus hebben we een blusser nodig.
Ja een brandblusser. Het is een nieuwe variant maar super leuk! Je kunt op bepaalde webshops speciale brandblussers kopen voor gender reveal. Het heeft bijna het zelfde effect als een brandblusser. Alleen komt er geen dikke schuim uit, maar soort van rook.

Heb jij zelf nog leuke tips en tricks, laat het ons weten!

Share this post

There are no comments

Geef een reactie

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

Geen producten in uw winkelmand.